Derince’de Sünnet Şöleni 26 Ağustos’ta

Derince Belediyesi tarafından bu yıl yapılacak olan Sünnet Şöleni, 26 Ağustos Cumartesi günü gerçekleşecek. Harikalar Sahili ve Gösteri Merkezi’nde düzenlenecek şölende çocuklar gönüllerince eğlenme imkanı bulacak

Derince Belediyesi’nin düzenleyeceği Sünnet Şöleni için hazırlıklar tamamlandı. 26 Ağustos Cumartesi günü saat 15.30’da başlayacak Sünnet Şöleni Derince Harikalar Sahili ve Gösteri Merkezi’nde gerçekleşecek. İlk olarak Harikalar Sahili’nde buluşacak olan sünnet çocukları ve aileleri önce vapurla birlikte  deniz turuna çıkacak. Gerçekleşecek olan vapur seyahati sırasında çocuklar gönüllerince eğlenirken aileleri de onların mutluluğuna ortak olacak. Vapur gezisinin sona ermesinin ardından sünnet çocukları sahilde mehteran gösterisi eşliğinde karşılanacak.

BAŞKAN AYGÜN’DEN DAVET

Sonrasında mehteran korteji eşliğinde Derince Gösteri Merkezi’ne geçilecek ve burada ilk olarak yemek ikramında bulunulacak. Gösteri Merkezi’ndeki programlarda sırasıyla Kur’an-ı Kerim Tilaveti okunacak ve hep birlikte dualar edilecek. İbiş ile yarışmalardan ateşbaz ve sihirbaz gösterilerine, balon showdan yüz boyama etkinliklerine kadar çeşitli çocuk eğlenceleri ile devam edecek olan Sünnet Şöleni’nde Derince  Belediye Başkanı Zeki Aygün, çocuklarla ve aileleriyle hatıra fotoğrafı çektirecek. Sünnet Şölenine katılacak çocuklar için her şeyin düşünüldüğünü ifade eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün tüm vatandaşları çocukların heyecanını paylaşmak üzere bu özel programa davet etti.

22 Ağu 2023 - 16:10 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.