AK Parti'de aday adaylığı istifaları için son tarih belli olu

AK Parti'de Ankara'da gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında yerel seçimlerde belediye başkan aday adayı ve meclis üyesi aday adayı olmak isteyenler için son istifa tarihi belli oldu.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, dün gerçekleştirilen il yönetim kurulu ve ilçe başkanları toplantısında önemli açıklamalara imza attı. Talus önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimlerde  belediye başkan aday adayı ve belediye meclis üyesi aday adayı olmak isteyenlerin istifaları için son tarihin belirlendiğini açıkladı. Talus açıklamasında istifalar için son tarihin 1 Eylül Cuma günü olduğunu belirterek şunları ifade etti: 

ADAY ADAYLIĞI SÜRECİ 

Ankara’da gerçekleştirdiğimiz Genişletilmiş İl Başkanları toplantımızda Belediye Başkanı veya Meclis Üyesi Aday Adayı olmayı arzu den teşkilat mensuplarımızın takip edeceği takvimi de belirlemiş olduk. Buna göre Aday Adayı olmak isteyen teşkilat mensuplarımız en son 1 Eylül Cuma günü istifalarını İl Başkanlığımıza sunacaklar. Aday Adayı olmak isteyen İlçe Başkanlarımız olursa istifa kabullerinin hemen ardından yeni ilçe başkanı atamalarımız ve İlçe Yönetimlerinin durumuna göre yeni yönetimlerimizi oluşturma sürecimiz başlayacaktır.” 

29 Ağu 2023 - 10:53 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.