17 yaşındaki Emre Gülbiçen hayatını kaybetti

Kartepe Köseköy mevkiinde, babalarına ait iş yerinde tartışan kardeşlerin kavgası, cinayetle bitti. İddialara göre henüz 17 yaşında olan ikizlerden Y. G. kardeşi Emre Gülbiçen'in göğsüne vurduğu yumruk ile ölümüne sebep oldu.

Kartepe İlçesi Köseköy Mevkiinde gece geç saatlerde oldukça üzücü bir olay yaşandı. İnşaat işleri ile uğraşan Emre Gülbiçen'in, tek yumurta ikizi oldukları öğrenilen çocukları Emre Gülbiçen ile Y. G. henüz öğrenilemeyen bir nedenden dolayı, babalarına ait iş yerinin deposunda, kendi aralarında sözlü tartışmaya başladı. Sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, Y.G. Emre Gülbiçen'in göğsüne yumruk attı. Bu yumruk ile birlikte Emre Gülbiçen aniden yere yığıldı. Kardeşinin yere yığılıp kendine gelmemesi ile üzerine, yanlarında bulunan diğer arkadaşı ile birlikte paniğe kapılan Y.G. hemen olayı büyüklerine bildirdi. Bunun üzerine hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunuldu. Olay yerine gelen ekipler, Emre Gülbiçen'in hayatını kaybettiğini tespit etti.

GÖZALTINA ALINDI
Yapılan incelemeler sonrası Emre Gülbiçen'in cenazesi hastane morguna kaldırılırken, kardeşi gözaltına alındı. Attığı yumruk ile kardeşinin kalp krizi geçirerek ölümüne neden olduğu değerlendirilen Y. G.'nin emniyette sorgusu devam ederken, kardeşi Emre Gülbiçen 'in tamamlanan işlemler sonrası cenazesinin İstasyon Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

30 Ağu 2023 - 20:30 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.