Kocaelispor Adana’ya ulaştı

Kocaelispor, bu sabah saat 10.35 uçağı ile Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan Adana'ya hareket etti ve konaklayacağı Adana Ramada Hotel’e geçti

Kocaelispor, bu sabah saat 10.35 uçağı ile Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan Adana'ya hareket etti ve konaklayacağı Adana Ramada Hotel’e geçti. Temsilcimiz bugün saat 18.00'de  son antrenmanı yapacak. Körfez ekibi 1 Eylül Cuma günü saat 21.00'de maçını oynadıktan sonra otelde dinlenmeye çekilecek. 2 Eylül Cumartesi günü sabah saat 11.00'de yapılacak antrenman sonrası saat 16.50 uçağı ile şehre geri dönecek.

31 Ağu 2023 - 16:02 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.