CHP İzmit'in yeni başkanı Gökhan Ercan

CHP İzmit İlçe Başkanlığı kongresinde başkanlık için Cengiz Çakar ile Gökhan Ercan yarıştı. Açılan sandıklara göre adaylardan Gökhan Ercan 227 oy alarak başkanlığa seçildi

CHP İzmit  İlçe Başkanlığı'nın kongresi, bugün Süleyman Demirel Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. CHP İzmit İlçe Başkanlığı için iki adayın yarıştığı kongrede seçime mavi listeden Cengiz Çakar, beyaz listeden ise Gökhan Ercan girdi. Kongreye; İzmit  Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, CHP Kocaeli Milletvekilleri Nail Çiler, Mühip Kanko ile Harun Özgür Yıldızlı, TBMM eski Başkanvekili Haydar Akar, CHP Kocaeli eski Milletvekili Hikmet Erenkaya, CHP İl Başkanı Bülent Sarı ile partililer katıldı.

ERCAN 227 OY ALDI

Selamlama konuşmaları ile başlayan kongrede saat 15:00 itibarıyla oy kullanma işlemleri başlarken saat 17:00'de sandıklar kapandı. Sandık sonuçlarına göre adaylardan Gökhan Ercan 227 oy alırken, Cengiz Çakar 153 oyda kaldı. Seçimde 2 oy da geçersiz sayıldı. Böylece CHP İzmit'in yeni başkanı Gökhan Ercan oldu.

02 Eyl 2023 - 22:21 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.