Zeki Aygün, Zabıta Teşkilatı’nın yaşını kutladı

Zabıta Teşkilatı’nın 197’nci kuruluş yıldönümünde Zabıta Müdürlüğü çalışanları ile bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, müdürlük çalışanlarını hizmetlerinden dolayı kutladı

Derince Belediye Başkanı  Zeki Aygün, Zabıta Teşkilatı’nın 197’nci kuruluş yıldönümü nedeniyle Derince Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeliyle bir araya geldi. Başkan Yardımcısı İbrahim Şirin ve birim çalışanlarının hazır bulunduğu ziyarette Başkan Aygün, müdürlük çalışanları ile devam eden çalışmalar üzerine istişarede bulundu. Zabıta teşkilatının yerel yönetimlerin en önemli unsurları arasında yer aldığını belirten Başkan Aygün, “Zabıta Teşkilatımızın 197. kuruluş yıl dönümünü ve Zabıta Haftası'nı tebrik ediyorum. İlçemizin huzuru ve güvenliği için özveriyle görev yapan zabıta arkadaşlarımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

06 Eyl 2023 - 13:11 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.