Ayşegül Babacan yeniden görevine döndü

Genel seçimler sonrası kadrosunu yenilemek ve güçlendirmek adına istifa eden İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Ayşegül Babacan, bu göreve resmen atandı

Daha dinamik bir kadroyla yönetimi yenilediklerini ifade eden İYİ Parti İzmit  İlçe  Başkanı Ayşegül Babacan, dün Parti'nin Ankara'daki genel merkezinde Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Buğra Kavuncu'dan yetki belgesini alarak  yönetim kurulu ile birlikte görevinin başına geçti. İlk yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştiren Başkan Ayşegül Babacan, "Yönetim Kurulumuzda yer alan değerli dava arkadaşlarımı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Rabbim utandırmasın. Divanı da oluşturup duyurusunu yapacağız" dedi.

İYİ Parti İzmit İlçe Yönetim Kurulu:

Ayşegül Babacan
Ahmet Bilgintürk
Alican Candan
Aycan Ertekin
Ayşegül Ercan
Aytunç Çetinbaş
Banu Mülayim
Bumin Arafat Keleş
Cemil Çanga
Cemil Uslu
Cengiz Yaşar
Coşkun Kuday
Dilek Bozkaya
Erkan Baydar
Fatoş Yıldız Atik
Furkancan Altun
Günay Özdemir
İlknur İnan
İsa Satır
Mahir Fuat Metin
Murat Soylu
Nebiye Demirtaş
Necmettin Ücümen
Nevin Ayyıldız
Okan Bilek
Osman Ölçer
Sedat Menteş
Semiha Gündoğdu
Sevda Nurcan Sabancı
Talat Baysal
Vedat Biricik
Yaşar Topal
Zeliha Sofuoğlu

09 Eyl 2023 - 18:21 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.