Zeki Aygün'ün mutlu günü

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'ün oğlu Mehmet ile Ali İhsan Seviş ile Ayşe Sevişsin kızları Eda, Kongre Merkezi'ndeki düğün töreni ile hayatını birleştirdi. Nikah töreni öncesi Kuran tilaveti yapıldı. Kongre Merkezindeki salona sağlayan davetliler için dışarıdaki boş alana da masa ve sandalyeler kuruldu

Zeki Aygün'ün mutlu günü
Zeki Aygün'ün mutlu günü
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Kongre Merkezindeki düğün törenine; Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Fahri Kasırga,  İç İşleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Ercan Gül, Cumhurbaşkanlığı Etik Kurulu Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu, Başbakan eski Yardımcısı Fikri Işık, Bilim Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Nihat Ergün, Kocaeli Cumhur Başsavcısı Ferhat Kapıcı, AK Parti Milletvekilleri; Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Cemil Yaman, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Veysel Tipioğlu, AK Parti 24. ve 26. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, AK Parti eski Milletvekili İlyas Şeker, Vali Seddar Yavuz,  Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir BüyükakınGölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, STK temsilcileri, AK Parti  ilçe başkanları,daire başkanları, kurum temsilcileri ve davetliler katıldı. 

Zeki Aygün'ün mutlu günü

BOL ŞAHİTLİ NİKAH 

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın kıydığı nikahın şahitliğini; Vali Seddar Yavuz, Cumhurbaşkanı Baş Danışmaniı Fahri Kasırga, İç İşleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Ferhat Kapıcı, Milletvekilleri Cemil Yaman, Sadettin Hülagü, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Veysel Tipioğlu, AK Parti eski Milletvekilleri Mehmet Akyürek, Mehmet Ali Okur, İlyas Şeker, Fikri İşık, İş İnsanı Macit Haldız,  Cumhurbaşkanlığı Etik Kurulu Üyesi İbrahim Karaosmanoglu, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, BaşBelediye yasin özlü Muzaffer Bıyık Zinnur Büyükgöz, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, Bilim Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Nihat Ergün, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, AK Parti Dilovası İlçe eski Başkanı İlhan Yıldırım, Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete, İSU Genel Müdürü Ali  Sağlık, Hanifi Atmaca, Adem Aydın yaptı.

Zeki Aygün'ün mutlu günü

'ELLERİNİZ HİÇ AYRILMASIN'

Nikahı kıyan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, "Rabim birbirini sımsıkı tutan ellerinizi bu dünyada da ahirette de birbirinden ayırmasın. Sizi iki cihanda da beraber eylesin. Bu evlilik, hem dünyanızı berekentlendirsin hem de ahireti kazanmanıza vesile olsun. Yuvanız Peygamber Efendimiz ve Hz. Hatice Validemiz gibi Hz. Adem ile Hz. Havva'nın Hz. Ali ile Hz. Fatıma'nın yuvası gibi bereketlensin. Onların yuvasını saadet yuvası kılan güzel ahlak ne ise size de Rabbim onu nasip etsin. Yuvaların bereketi yavrulardır" diyerek çifte 3 çocuk yapma önerisinde bulundu.

Zeki Aygün'ün mutlu günü

Zeki Aygün'ün mutlu günü

10 Eyl 2023 - 10:17 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.