AK Partili Uğur Vural istifa etti

AK Parti Kandıra İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Vural, meclis üyesi aday adaylığı başvurusu için görevinden istifa etti

İlçe başkanlarında aday adaylığı sürecinin sona erdiği AK Parti Kocaeli’de sıra yönetici istifalarında. 2024 yerel seçimlerinde belediye meclis üyeliğine talip olan AK Parti Kandıra İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Vural, görevinden istifa etti. Vural, belediye başkanlığı için ilçe başkanlığı görevinden istifa eden eski Başkan Erol Ölmez’in yönetimindeydi. Aday adaylığı için istifa ettiğini açıklayan Uğur Vural, “14 Eylül 2023 Perşembe günü itibariyle Kandıra AK Parti İlçe Teşkilatı yönetim kurulundan, Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığı için ayrılmış bulunmaktayım. Yeni seçilen başkan ve yönetimdeki arkadaşlarıma çalışmalarında başarılar dilerim” ifadelerine yer verdi.

15 Eyl 2023 - 10:48 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.