Kocaeli’de bu hafta hava nasıl olacak?

Kocaeli Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hava durumu tahminlerine göre Kocaeli’de yeni hafta bir gün parçalı bulutlu olması beklenirken 4 gün ise az bulutlu olması bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son hava durumu raporuna göre, Kocaeli’de parçalı bulutlu ve hava sıcaklığı ise en yüksek 26 derece olacağı tahmin ediliyor. Salı gününden itibaren Cuma günü dahil olmak üzere az bulutlu bir hava beklenirken en yüksek sıcaklık Salı günü 29, Çarşamba günü 27, Perşembe günü 28 ve Cuma günü ise 30 derece olacağı tahmin ediliyor.

# bir, son, hava

17 Eyl 2023 - 14:31 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.