Maya kokusu vatandaşları rahatsız ediyor

Kurulduğu 1973 yılından bu yana koku sıkıntısına bir türlü çözüm bulamayan Pakmaya fabrikası, İzmitlileri canından bezdirdi. Vatandaşlar günün neredeyse her saati şehrin genelini saran maya kokusuna acil çözüm bulunmasını istiyor.

Kartepe ilçesinde bulunan Pakmaya fabrikasının kokusu vatandaşları bıktırdı. Özellikle sabahın erken saatlerinde kentin genelini saran maya kokusuna vatandaşlar acil çözüm bulunmasını istiyor. Kurulduğu 1973 yılında şehrin dışında yer alan, ancak günümüzde şehrin merkezinde kalan Pakmaya fabrikasının saldığı ağır kokudan rahatsız olan vatandaşlar, yetkililerden yardım istiyor.

"ÇÖZÜM BEKLİYORUZ"
Özellikle fabrika çevresinde yaşayanlar durumdan şikayetçi olurken, "Özellikle sabah saatlerinde maya kokusu geliyor. Rahatsız edici bir durum. Midemiz bulanıyor. Çiğ hamur gibi kokuyor ve ağır bir koku. Çözüm bulunmasını bekliyoruz. İnsanlar da çok rahatsız oluyor" ifadelerini kullandılar.

20 Eyl 2023 - 13:45 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.