Küçükkaya adaylığını açıkladı

CHP İzmit İlçe eski Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, 30 Eylül tarihinde yapılacak il başkanlığı seçimleri için başkan adaylığını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kocaeli İl Örgütü’nün kongre günü yaklaştıkça adaylığını açıklayan isimlerin sayısı artıyor. Mevcut İl Başkanı Bülent Sarı’nın adaylığını açıklamasının ardından partililerin yakından tanıdığı Mehmet Ümit Küçükkaya da sosyal medyadan paylaştığı video ile adaylığını duyurdu. Son genel seçimlerde CHP’den 9. sıra milletvekili adayı da olan Küçükkaya, geçmiş dönemde İzmit İlçe Başkanlığı görevinde de bulunmuştu. 30 Eylül tarihinde Kongre Merkezinde gerçekleşecek olan il kongresinin büyük heyecana sahne olması bekleniyor.

21 Eyl 2023 - 15:50 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.