Derince'de kötü gidişat devam ediyor

Belediye Derincespor, sahasında Uşakspor'a 1-0 mağlup olarak kötü gidişi sürdürdü

Derince'de kötü gidişat devam ediyor
Haber albümü için resme tıklayın

TFF 2.Lig Kırmızı Grup beşinci hafta karşılaşmasında Uşakspor'u ağırlayan Belediye Derincespor, ilk yarısı golsüz geçen maçı 1-0 kaybetti. Maçta en dikkat çeken ayrıntı ise Uşakspor’un yeni sezonda forma yaptıramaması ve geçen yılki formaların üzerine bu seneki oyuncuların isimlerinin yazılmış olması oldu.

GALİBİYET HASRETİ 4 MAÇA ÇIKTI

Maça gol umudu ile başlayan Belediye Derincespor, Uşakspor karşısında etkili  bir oyun ortaya koyamadı. Her geçen dakika oyunun kontrolünü eline alan Uşakspor, 68'de Ege Özkayımoğlu ile 1-0 öne geçti. Kalan dakikalarda skor değişmeyince Belediye Derincespor, sahadan 1-0 ayrılarak galibiyet hasretini sürdürdü. Önümüzdeki haftayı bay geçecek olan temsilcimiz, 7. hafta maçında Amed Sportif Faaliyetler'e konuk olacak.

Derince'de kötü gidişat devam ediyor

23 Eyl 2023 - 19:09 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.