YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı

ÖSYM tarafından YKS ek tercihleri sonuçları açıklandı

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ek tercih sonuçları, 25 Eylül Pazartesi günü Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından açıklandı. Toplamda 162 bin 980 kişilik kontenjan için gerçekleştirilen YKS ek tercihleri sonucunda kazanan adaylar, 27 Eylül ile 3 Ekim 2023 tarihleri arasında kayıt işlemlerini tamamlamaları gerekiyor. Sonuçlara ulaşmak için adayların, T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM'nin resmi web sitesi olan https://sonuc.osym.gov.tr adresini  ziyaret etmeleri gerekiyor.

25 Eyl 2023 - 10:56 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.