Derince’de özel sanat gecesi

Türk Halk Müziği Sanatçısı Ayaz Toprak’ın 25. sanat yılı dolayısıyla düzenlenen program Yenikent Kültür Merkezi’nde gerçekleşti

Derince’de özel sanat gecesi
Derince’de özel sanat gecesi
Haber albümü için resme tıklayın

Kültürel ve sanatsal etkinliklerin hız kesmediği  Derince’de bu kez Türk Halk Müziği Sanatçısı Ayaz Toprak’ın 25. sanat yılı dolayısıyla bir program düzenlendi. Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok ve dernek yönetiminin ev sahipliğinde düzenlenen program Yenikent Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Derince  Belediye Başkanı  Zeki Aygün, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, STK başkan ve yöneticileri ile vatandaşların katılımı ile gerçekleşen programda müzik ziyafeti yaşandı.

BAŞKAN AYGÜN’ÜN KATILIMIYLA

Şair Osman Nuri Koçak ve Cengiz Çalışkan’ın sunuculuğunu yaptığı Türk Halk Müziği Sanatçısı Ayaz Toprak’ın 25. sanat yılı dolayısıyla düzenlenen programda Ozan Reyhani, Recep Bayram, Cemil Gül ve Yalçın Akbulut da sahne aldı. Programla ilgili bir değerlendirmede bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Erzurumlu hemşehrilerimiz ile bir araya geldiğimiz programda kıymetli sanatçılarımızın eserlerini dinledik. Programda emeği geçen tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

Derince’de özel sanat gecesi
Derince’de özel sanat gecesi

26 Eyl 2023 - 11:47 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.