Kocaelispor’dan Passolig bilgilendirmesi

Kocaelispor Kulübü sosyal medya hesabından Passolig için sıkça sorulan soruları cevaplarıyla beraber Passolig kartı almak isteyen taraftarları bilgilendirdi

Trendyol 1. Lig’de mücadele eden  Kocaelispor taraftarlar tarafından Passolig hakkında sıkça sorulan 12 soruyu cevaplarıyla beraber sosyal medya hesabından paylaşarak kart almak isteyen taraftarları bilgilendirdi. İşte Passolig kartı almak isteyen taraftarların sıkça sorduğu sorular ve cevapları...

1. KOCAELİSPOR PASSOLIG KARTIMI NEREDEN TEMİN EDEBİLİRİM?

- Kocaelispor Passolig kartınızı, Kocaelispor Sosyal Tesisleri'nden veya Passolig Web ve Passolig Mobil uygulamasından başvuruda bulunarak temin edebilirsiniz.

2. GEÇEN SEZON ALDIĞIM KOCAELİSPOR PASSOLIG KARTIMI NASIL KULLANABİLİRİM VEYA YENİLEYEBİLİRİM?

- Sahip olduğunuz Kocaelispor Passolig kartınızı, Passolig Web ve Mobil uygulama üzerinden "e-bilet süresini uzat" sekmesine tıklayarak veya Kocaelispor Sosyal Tesisleri'nde bulunan Passolig satış noktasından kullanıma hazır hale getirebilirsiniz.

3. KOCAELİSPOR PASSOLIG KARTI ÇIKARTMAK İÇİN NELERE İHTİYACIM VAR?

- TC Kimlik Kartınız veya ehliyetinizle Kocaelispor Sosyal Tesisleri'nde yer alan Passolig Satış Noktasından Kocaelispor Passolig Kartınızı temin edebilirsiniz.

4. 7 YAŞ VE ÜZERİ ÇOCUKLAR İÇİN PASSOLIG ZORUNLU MUDUR?

- Evet, 7 yaş ve üzeri çocukların stadyuma girişi için Passolig Kart sahibi olması gerekmektedir.

5. PASSOLİG KARTI'NIN HER YIL YENİLENMESİ GEREKİYOR MU?

- Evet, sahip olduğunuz Passolig Kartının her yıl yenilenmesi gerekmek- tedir, aksi takdirde kartınız ile herhangi bir işlem yapılamaz.

6. PASSOLİG KART SÜRESİNİ KAÇ YIL UZATABİLİRİM?

- Sahip olduğunuz Kocaelispor Passolig kartınızı, Passolig Web ve Mobil uygulama üzerinden "e-bilet süresini uzat" sekmesine tıklayarak veya Kocaelispor Sosyal Tesisleri'nde bulunan Passolig satış noktasından Passolig kartınızın kullanım süresini talep etmeniz halinde 2 yıl süreyle uzatabilme hakkınız bulunmaktadır.

7. PASSOLİG KARTI'NIN YILLIK YENİLEMESİNİ YAPMAZSAM NE OLUR?

Passolig Kartınızı alışverişlerinizde kullanmaya devam edebilir ve nakit avans çekebilirsiniz ancak bu bedeli ödememeniz durumunda Trendyol 1. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası müsabakaları için maç bileti ve kombine satın alamaz, bu maçların biletleri Passolig Kartınıza transfer edilemez ya da müsabakalar için stadyumlara giriş yapamazsınız.

8. E-BİLET KULLANIM SÜRESİNİ UZATMAK İÇİN NE SIKLIKTA ÖDEME YAPMAM GEREKİR?

Passolig Kartınızı aldığınız tarihten itibaren bir yıllık aralıklar ile düzenli olarak ödenmesi gerekir. Otomatik E-Bilet süresi uzatma talimatı vermeniz halinde E-Bilet kullanım süreniz dolduğunda kartınızın süresi otomatik şekilde uzatılır.

9. MAÇ GÜNÜNE KADAR PASSOLİG KARTIM GELMEZSE MAÇA GİREMEYECEK MİYİM?

- Kartını henüz teslim almamış taraftarlarımız Passo Mobil uygulamasının "cep telefonu ile maça giriş" özelliğini kullanarak stadyuma giriş sağlayabilirler veya e-bilet aldıktan sonra stadyum gişelerinden tek geçişlik passcard alarak stadyuma giriş sağlayabilirler.

10. ENGELLİYİM, ÜCRETSİZ OLARAK MAÇA GİDEBİLİR MİYİM?

- Evet, engelli taraftarlarımızın maçtan birkaç gün önce kulübümüze giderek bildirimde bulunması gerekmektedir.

11. KAĞIT BİLET SATIŞI YAPILIYOR MU?

- Hayır, Trendyol 1. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağımız maçlarda sadece Passolig üzerinden satın alınan biletler ile stadyuma giriş yapılacaktır.

12. YURTDIŞI VATANDAŞIYIM STADYUM'A NASIL GİREBİLİRİM?

- Pasaportunuz ile birlikte Kocaelispor Sosyal Tesisleri'ne gidip Passolig Kartınızı alabilir, sonrasında e-bilet ile stadyuma giriş yapabilirsiniz.

27 Eyl 2023 - 16:01 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.