Küçükkaya, adaylıktan çekildi

CHP Kocaeli İl Başkanlığı’na aday olan Mehmet Ümit Küçükkaya, il kongresi öncesinde adaylıktan çekildiğini açıkladı

CHP Kocaeli il kongresi 30 Eylül cumartesi günü Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. CHP eski İzmit  ilçe  başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya ile mevcut il başkanı Bülent Sarı’nın yarışması beklenen kongrede yeni bir gelişme yaşandı. Küçükkaya adaylıktan çekildi. Kongrede mevcut başkan Bülent Sarı’nın yanı sıra İzmit İlçe eski Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya’da adaylığı açıklamıştı. 12 ilçe örgütünün Sarı’ya desteğini açıklamasının ardından Küçükkaya adaylıktan çekildi.

SON NOKTAYI KOYUYORUM

“Yaklaşan yerel seçimler öncesinde yeni bir heyecan, yapılmasını deneme ve yeni şeyler söyleme ŞİARI ile CHP Kocaeli İl Başkanlığı'na adaylığımı sizlere açıklamıştım.” diyen Küçükkaya açıklamasında, "Gelinen noktada yerel seçimler sürecinde hayal ettiğimiz durum ile mevcut durum arasında uyum söz konusu olmamıştır. İl başkan adaylığı sürecine son noktayı koyduğumu, konu ile ilgili görüşlerimi siz değerli partililerimiz ile İl Kongresi'nde paylaşacağımı ifade ediyorum" dedi.

28 Eyl 2023 - 16:12 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.