Kocaeli’de yağışlar sürecek

Kocaeli Valiliği, yağışların Pazartesi günü gece saatlerine kadar süreceğini duyururken; sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar olabileceği konusunda uyardı

Kocaeli Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, yurdun kuzeybatı kesimlerinde devam eden sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, bugün (Pazar) akşam saatlerinden sonrada etkili olmaya devam ederek yarın (Pazartesi) gece saatlerine kadar Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak ve Bartın kıyılarında yerel kuvvetli olmaya devam edeceğini iletirken, Devam etmesi beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar nedeniyle meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı uyarıda bulundu.

VALİLİK UYARDI

Valiliğin konuyla alakalı yapmış olduğu açıklama şu şekilde: “Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan  son değerlendirmelere göre; Yurdun kuzeybatı kesimlerinde devam eden sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, bugün (Pazar) akşam saatlerinden sonrada etkili olmaya devam ederek yarın (Pazartesi) gece saatlerine kadar Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak ve Bartın kıyılarında yerel kuvvetli (21-50 kg/m2) olmaya devam edeceği bildirilmiştir. Devam etmesi beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar nedeniyle meydana gelebilecek Ani Sel- Su Baskını – Yıldırım – Ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.”

# kadar, son

01 Eki 2023 - 13:27 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.