Patlamayla ilgili valilikten açıklama!

Körfez ilçesinde yaşanan ve kimsenin zarar görmediği gaz salınımı sonrası valilik açıklama yaptı

Körfez ilçesinde dün gece saatlerinde yaşanan gaz salınımı ile ilgili Kocaeli Valiliğine açıklama geldi. Açıklamada sorunun ilaçlama firmasından kaynaklandığı ifade edildi. Açıklama şöyle:

'43 DAİRE BOŞALTILDI'

İlimiz Körfez ilçesi Bağdat Caddesi’nde bir ilaçlama firmasının faaliyeti sırasında 03.10.2023 günü 23:11 de gaz salınımı meydana gelmiştir. Tedbir amaçlı olarak yakın çevredeki 43 daire sakini yakınlarının yanına yerleştirilmiştir. Valiliğimiz koordinasyonunda AFAD,  Büyükşehir Belediyesi, Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü ve İSU ekiplerimiz tarafından gerekli çalışmalar yürütülmektedir. Olayla ilgili olarak adli ve idari soruşturma başlatılmış olup,  sağlık problemi olan vatandaşımız bulunmamaktadır. Geçmiş olsun.

04 Eki 2023 - 09:07 Kocaeli- Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.