Arif İpek, “Çalışan emeklilere de 5 bin lira verilmeli!”

AK Parti Derince İlçe Başkan Yardımcısı Arif İpek, çalışan emeklilere de 5 bin lira verilmeli gerektiğini ifade etti

AK Parti Derince İlçe Başkan Yardımcısı Arif İpek sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı emeklilere kasım ayında 1 defaya mahsus olmak üzere 5 bin liralık ödeme hakkında bilgi verdi.

ALACAKLAR, ALAMAYACAKLAR

İpek, esnaf emeklileri, şirket ortağı emeklileri, SGDP ile çalışan emeklilerin 5 bin liradan faydalanamayacağını, çalışmayan emekliler ile sigortasız kayıt dışı çalışan emeklilerin Kasım’da 5 bin lira alacağını, dul ve yetimlerin hisseleri oranda 1250, 2500 ya da 3750 lira alacaklarını duyurdu.

“AYRIM YAPILMASIN”

Arif İpek diğer paylaşımında ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Bakan Vedat Işıkhan’ı etiketledi ve şunları yazdı: “Sayın bakanım bu şekilde emeklilere ödeme yapılması mağduriyetlere sebep olacaktır. Çünkü çalışanlar ve esnaf olanlar ihtiyaçtan dolayı zaten çalışıyorlar. Burada hakkaniyetli bir yaklaşım olmaz. Ya hiç verilmesin ya da ayrım yapılmasın…”

10 Eki 2023 - 16:16 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.