Şehirlerarası yolcu taşıma fiyatları açıklandı

Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Şehirlerarası Yolcu Taşıma Fiyat Listesi’ açıklandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Terminaller Şube Müdürlüğü, Şehirlerarası Yolcu Taşıma Fiyat Listesini açıkladı. Yeni tarifeye göre Kocaeli’den   İstanbul’un Anadolu Yakası'na yolculuk 170 TL olurken, Avrupa Yakası'na ulaşım 250 TL oldu. En ucuz bilet fiyatı ise 120 TL ile Sakarya olarak belirlenirken, Yalova bilet fiyatı 130 TL oldu.

EN PAHALI BİLET FİYATI 1200 TL

En pahalı bilet fiyatlarına sahip şehirler ise; 1200 liralık fiyatıyla Diyarbakır, Siirt, Bingöl ve Batman oldu. Kocaeli-  Ankara arası 400 TL, Kocaeli-Bursa arası 250 TL, Kocaeli-Eskişehir arası 300 TL, Kocaeli-İzmir arası 650 TL, Kocaeli-Zonguldak arası 400 TL, Kocaeli Trabzon arası 670 TL, Kocaeli-Konya arası 700 TL oldu

11 Eki 2023 - 15:19 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.