Gürsel, "Kavgadan medet umarak hiçbir yere varılmaz"

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin İzmit Kent Meydanı’na Atatürk Anıtı yaptıracak olmasına Fatma Kaplan Hürriyet tepki göstermişti. Büyükakın’ın danışmanı İbrahim Gürsel Hürriyet’in söylemlerine karşılık verdi.

Kocaeli’de düzenli olarak resmi bayram ve özel etkinliklerin düzenlendiği İzmir Kültür Tepesi’nde alan yetersizliği sebebiyle yeni bir tören alanı için çalışma yürütülüyor. Planlanan çalışmaya göre yeni tören alanının İzmit Kent Meydanı’na yapılması planlandı. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet  planın İzmit Belediyesi’nin etkinliklerini engellemek maksadıyla yapıldığına dikkat çekerek duruma tepki gösterdi.

“KAVGADAN MEDET UMARAK HİÇBİR YERE VARILMAZ”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın danışmanı İbrahim Gürsel’den Hürriyet’in söylemlerine karşılık geldi.  “Kaybolan itibar, örgütle yaşanan sorunlar, güneş görmüş kar gibi eriyip giden halk desteği,  vatandaşın beklentilerini karşılayamamak,  bir türlü gelmeyen hizmet ve yatırımlar en iyi nasıl unutturulur? İçi boş, aslı, dayanağı olmayan polemik ve sataşmalarla.. Bunlar artık nafile boş çırpınışlar.  Halka anlatacak yeni bir şeyi olmayan siyasi figürlerin beyhude, basit çabaları. Bunu artık herkes görüyor ve biliyor. Kavgadan medet umarak hiçbir yere varılmaz.” ifadelerine yer verdi.

12 Eki 2023 - 08:57 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.