Kuzey Marmara’da cenaze dönüşü feci kaza

Kuzey Marmara Otoyolu’nda bir otomobil, önce önünde giden araca, ardından bariyerlere çarptı. Savrularak takla atan otomobildeki 2 kişi hayatını kaybetti. 1 kişi ise ağır yaralandı

Kuzey Marmara’da cenaze dönüşü feci kaza
Haber albümü için resme tıklayın

Kaza, Kuzey Marmara Otoyolu’nda Körfez ilçesi geçişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun’dan cenazeden döndükleri ve Tekirdağ istikametine seyrettikleri öğrenilen Z.B. idaresindeki 34 J 3507 plakalı otomobil, önünde giden 16 BEE 13 plakalı otomobile çarptı. Z.B. yönetimindeki otomobil, ardından refüjdeki bariyerlere çarparak yol kenarına savruldu. Toprak zemine çarparak takla atan otomobildeki sürücü Z.B. ve Çetin Batur ağır yaralanırken, Fatma Batur olay yerinde hayatını kaybetti. Araçta bulunan bir kişi ise kazadan yara almadan kurtuldu. 

ÇETİN BATUR KURTARILAMADI

Olay yerine  sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı olarak ambulansla hastaneye kaldırılan yaralılardan Çetin Batur de tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay yerinde hayatını kaybeden Fatma Batur'un cansız bedeni ise, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı. Kaza nedeniyle bölgede uzun araç kuyrukları oluştu. Jandarma ekipleri, trafik akışını üç şeritten kontrollü olarak sağladı.

Kuzey Marmara’da cenaze dönüşü feci kaza

16 Eki 2023 - 08:47 Kocaeli- Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.