Hırsızlık yapan anne ve kızı zararı karşılayıp serbest kaldı

Gebze'de bir evden 70 bin TL'lik ziynet eşyası çalan şahıslar düzenlenen operasyon sonucunda yakalandı. Yakalanan hırsızlar müştekinin zararının karşılanması sonrası serbest bırakıldı

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri 26 Eylül tarihinde Gebze ilçesinde bir evden 70 bin TL değerinde ziynet eşyasının çalınmasıyla ile ilgili yapılan araştırmalar sonucunda hırsızlık yapan kişilerin kimliklerini belirledi. S.M. isimli şahıs ve kızı olan N.M. isimli şahıslar 17 Ekim tarihinde  İstanbul ilinde yapılan operasyon sonucu yakalandı.

ZARARI KARŞILADILAR

N.M. isimli yaşı küçük çocuğun 1 adet suç kaydı olduğu ve S.M. isimli şahsın 41 adet suç kaydı olduğu, 7 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla arandığı tespit edildi. Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından Adli Makamlara sevk edilen S.M. ve N.M. isimli şahıslar savcılık tarafından Müştekinin zararının karşılanması sonrası serbest bırakıldı.

18 Eki 2023 - 17:31 Kocaeli- Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.