Sakarya’da hırsızlık yapıp Kocaeli’de yakalandılar

Sakarya’daki marketlerden yaklaşık 100 bin TL değerinde malzeme çaldıkları ve suçlaların üzerinden 14 bin 125 TL çıktığı tespit edilen hırsızlar Kocaeli’de yakalandı

İzmit ilçesinde faaliyet gösteren TEDİ isimli iş yerinde meydana gelen 16 Ekim 2023 tarihli İş Yerinden ve Kurumdan Hırsızlık olayı ile ilgili olarak yürüttüğü araştırmalarda, hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen R.Ç., G.G., ve D.A. isimli şahısların 18 Ekim 2023 tarihinde hırsızlık amaçlı olarak Sakarya ilinden  İstanbul'a dönüş yaparken, İzmit ilçesi otoyolu üzerinde gerçekleştirilen bir operasyon sonucunda yakalandı.

ŞÜPHELİLER TUTUKLANDI

Şüpheli şahısların kullandığı araçta yapılan aramada, Sakarya ilindeki marketlerden çalındığı tespit edilen yaklaşık değeri 100.000 TL değerinde malzemeler (deodorant, rolon, bebek maması, traş bıçağı, şampuan, deterjan, vb.) ele geçirilerek, müştekiye teslim edilmek üzere muhafaza altına alındı. Ayrıca şüphelilerin üzerinden çıkan ve suçtan elde edilen gelir olarak değerlendirilen 14 bin 125 TL nakit para, savcının talimatı doğrultusunda el konuldu. Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan işlemlerin ardından, 19 Ekim 2023 tarihinde şüpheli şahıslar adli makamlara sevk edildi ve tutuklandı

20 Eki 2023 - 10:48 Kocaeli- Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.