Derince’de Din Görevlileri Buluşması

Derince Belediyesi’nin Derince İlçe Müftülüğü ve İHH Derince Temsilciliği ile birlikte düzenlediği Din Görevlileri Tanışma Toplantısı Yelken Kafe Toplantı Salonu’nda gerçekleşti

Derince’de Din Görevlileri Buluşması
Derince’de Din Görevlileri Buluşması
Haber albümü için resme tıklayın

Derince ilçesinde görev yapan din görevlileri Derince Belediyesi’nin Derince İlçe Müftülüğü ve İHH Derince Temsilciliği ile birlikte düzenlediği programda bir araya geldi. Yelken Kafe Toplantı Salonu’nda gerçekleşen Din Görevlileri Tanışma Toplantısı programı Derince Kaymakamı Mustafa Demirelli, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil, İHH Marmara Bölge Koordinatörü Ruhi Ademoğlu, İHH Derince Temsilcisi Furkan Güngör ve ilçede görev yapan din görevlilerinin katılımıyla gerçekleşti.

BAŞKAN AYGÜN’DEN TEŞEKKÜR

İHH Marmara Bölge Koordinatörü Ruhi Ademoğlu’nun vakıf bünyesinde ve Filistin özelinde yaptıkları çalışmaları aktardığı programda İHH Derince Temsilcisi Furkan Güngör de Derince teşkilatları olarak yaptıkları çalışmalara değindi. Derince Kaymakamı Mustafa Demirelli, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve İlçe Müftüsü Mecit Amil’in selamlama konuşması yaptıkları programla ilgili bir değerlendirmede bulunan Başkan Aygün “Toplumumuzun manevi mimarı olan ilçe müftümüze, kıymetli hocalarımıza ve din görevlilerimize yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Derince’de Din Görevlileri Buluşması
Derince’de Din Görevlileri Buluşması

25 Eki 2023 - 12:20 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.