Özel, “Genç bir CHP’ye ihtiyaç var”

CHP Grup Başkanı ve CHP Genel Başkan adayı Özgür Özel, CHP Kocaeli İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. Özel yaptığı konuşmada, “Genç bir CHP’ye ihtiyaç var” dedi

. 4-5 Kasım’da yapılacak 38. Olağan Kurultay’a sayılı günler kala, CHP Grup Başkanı ve CHP Genel Başkan adayı Özgür Özel, bugün Kocaeli'de partililerle bir araya geldi. CHP Kocaeli İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Özel'i, parti binasında CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı ve yönetimi karşıladı. Programa; CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, TBMM eski Başkanvekili Haydar Akar, CHP Kocaeli eski Milletvekili Hikmet Erenkaya ilçe başkanları, eski il başkanları ve partililer katıldı.

“ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Programda ilk olarak konuşan CHP İl Başkanı Bülent Sarı, “4-5 Kasım’da CHP’nin büyük şöleni olacaktır. Bu şölen çok güzel olacaktır. Bu şölen Cumhuriyet Halk Partisinin kazanını olacaktır. Buradan kim çıkarsa çıksın; genel başkanımız olacak CHP kazanacaktır. Bizim kurultaydan sonra en büyük hedefimiz Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni almaktır. İl ve ilçe örgütleri olarak hedefimiz Büyükşehir Belediyesi ve ilçe beleiyelerini almaktır. Bunun için çok çalışacağız. Sayın Özgür Özel’e Genel Başkan adaylığı hayırlı olsun diyorum” dedi.

ÖZEL: “BÜYÜKŞEHİR’İ ALMALIYIZ”

Ardından konuşan CHP Genel Başkan adayı Özgür Özel ise CHP’yi hak ettiği noktaya taşımak istediklerini vurgulayarak şunları söyledi: “İl başkanımıza ve yönetimine yeni görevlerinden dolayı başarılar diliyorum. Kocaeli örgütü,çok sıcak bir örgüt. Buraya her geldiğimde çok mutlu oluyorum. Bugün kötü bir haberle uyandık. Aydın’da KYK yurdunun asansöründe bir kardeşimiz hayatını kaybetti. Valilik ise öğrencileri suçladı. Onlar hep bir ağızdan katil KYK diye bağırıyolar. Öğrenciler tarikat yurtlarına muhtaç olsun diye yurtlarda insani olmayan koşullarda öğrencilere yaşatanlara yazıklar olsun. Bir ülkede insanların nasıl öldüklerine bakarsanız o ülkenin gelişmişlik düzeyini anlarsınız. Genç bir CHP’ye ihtiyaç var. Değişim, CHP’yi halkın umudu yapması içindir. Vefa gösteriyoruz, kötü söz kullanmıyoruz ama artık bu partinin kaybetmeye tahammülü yoktur. Bu partinin artık muhalefete tahammülü yoktur. Kocaeli’nin artık Büyükşehir’i almasına ihtiyaç vardır.

“İKTİDAR OLACAĞIZ”

Türkiye’de CHP iktidarına ihtiyaç var. Bundan sonra hep birlikte yürüyeceğiz. Örgütümüzün sesini duyacağız. Bizim örgütümüz çok okuyan, çok tartışan bir örgüttür. Bu örgütün özgücüne güveneceğiz, sizlerle birlikte çalışacağız. Sizlere, sizlerle koşan bir genel başkan vadediyorum. Partiye baktığınızda örgütü göreceksiniz. Bu partiyi sağcı danışmanlarla, sağ ittifaklarla büyütmenin sonuç vermediğini gördük. Hep birlikte bu örgütü, bu partiyi ayağa kaldıracağız. CHP değişecek, iktidar değişecek. Özgür Özel mecliste 8 yıl boyunca görevini yaptı. Bir adım geri atmadı. Dik duracağız, gençlerle ve tecrübeli büyüklerimizle birlikte olacağız. Söz veriyoruz ki iktidar olacağız. Ben size güneşli günler vadediyorum. Ben size Atatürk’ün partisini muhalefetten kurtarmayı vadediyorum.”

 

26 Eki 2023 - 21:14 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.