Su seviyesi düştü İSU’dan uyarı geldi!

Yuvacık Barajı’nda su seviyesinin yüzde 38’e gerilemesi sonrası İSU’dan vatandaşlara uyarı geldi

Kocaeli'nin içme suyu ihtiyacının büyük kısmını karşılayan Yuvacık Barajı'ndaki su seviyesi bugün yüzde 38 olarak kaydedildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki İzmit Su AŞ. (İSU), su seviyesinin her gün düşmesi ve beklenen yağışların gelmemesi sonrası vatandaşlara uyarıda bulundu. İSU’dan yapılan açıklamada “Su, hepimizin ortak kaynağıdır. İkamesi olmayan bu vazgeçilmez kaynağımızı korumak hepimizin sorumluluğudur.  Yuvacık Barajı Su Seviyesi yüzde 38, Namazgah Barajı Su Seviyesi yüzde 55” ifadeleri kullanıldı.

27 Eki 2023 - 13:22 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.