Göztepe maçı için deplasman yasağı kalktı

Trendyol 1. Lig’in 11. Haftasında gerçekleşecek olan Göztepe-Kocaelispor maçı için deplasman yasağı kalktı

Trendyol 1. Lig’de mücadele eden  Kocaelispor, ligin 11. Haftasında İzmir temsilcilerinden olan Göztepe’ye konuk olacak. İzmir Emniyet Müdürlüğü ve İl Güvenlik Kurulu, Göztepe’nin Sakaryaspor’la dost takım olması ve müsabakanın gergin ortamda geçebileceği ihtimali üzerine 4 Kasım Cumartesi günü Göztepe Gürsel Aksel Stadı’nda saat 19.00’da gerçekleşecek olan maç için Kocaelisporlu taraftarlara deplasman yasağı getirilmişti.

DEPLASMAN YASAĞI KALKTI 

Bunun üzerine deplasman yasağıyla ilgili şok gelişme yaşandı. Yaşanan gelişmeye göre Kocaelisporlu taraftarlara deplasman yasağı kalktı. Deplasman yasağının kalkmasıyla yeşil siyahlı taraftarlar Cumartesi günü oynanacak olan karşılaşmayı tribünden izleyebilecekler.

02 Kas 2023 - 14:44 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.