Kocaeli'de narkotik operasyon

İçişleri Bakanı Yerlikaya: Zehir tacirlerine yönelik Kocaeli dahil 44 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen "Narkogüç" operasyonlarında 176 şüpheli şahıs yakalandı. Muhtelif içerikte 1 ton100 kg uyuşturucu ele geçirildi.

 Ülke genelinde uyuşturucu taciri ve uyuşturucu madde suçlarından aranan şahıslar için Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde ve İl Emniyet Müdürlüklerince Kocaeli,  İstanbul, İzmir, Adana, Erzurum, Şanlıurfa, Denizli, Antalya, Gaziantep,  Ankara, Giresun, Sakarya, Konya, Kütahya, Kırşehir, Afyon, Samsun, Batman, Osmaniye, Karaman, Bolu, Kırklareli, Bursa, Malatya, Tokat, Ağrı, Van, Şırnak, Eskişehir, Elazığ, Muğla, Yalova, Bitlis, Kahramanmaraş, Siirt, Tekirdağ, Kilis, Hatay, Kayseri, Sinop, Diyarbakır, Hakkari, Mersin ve Düzce olmak üzere 44 ilde eş zamanlı Narkogüç operasyonu düzenlendi.  

800 KİLO METAMFETAMİN 
Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 176 şüphelinin yakalandığını açıklayan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 846 kg metamfetamin, 223 kg skunk, 11 kg kokain, 15 kg esrar, 5 kg bonzai, 0,5 kg eroin, 35.000 uyuşturucu hap, 14 adet tabanca, 4 adet tüfek ve çok miktarda paranın ele geçirildiğini belirtti.  Bu operasyonlarda İstanbul’da yakalanan metamfetamin miktarı 809 kilogram olarak açıklandı. 

03 Kas 2023 - 09:10 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.