Kocaelispor PFDK’ya sevk edildi

Kocaelispor, Göztepe deplasmanında oynanan maçta çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle PFDK’ya sevk edildi

4 Kasım Cumartesi saat 19.00'da Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanan Göztepe- Kocaelispor maçında 2 takımda PFDK'ya sevk edildi. Göztepe deplasmanına giden 1000 kadar Kocaelispor taraftarı “çirkin ve kötü tezahüratı” sebebi ile; Göztepe ise “çirkin ve kötü tezahüratı” ve “saha olayları” nedeniyle PFDK'ya sevk edildi. Kocaelispor bu sezon ilk kez deplasmanda tribününde PFDK'ya sevk olduğu için ihtar cezası alması bekleniyor. Hukuk Müşavirliği’nce 07.11.2023 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na yapılan sevk raporlarında Göztepe - Kocaelispor maçı için şu ifadeler kullanıldı, "Göztepe A.Ş. Kulübü’nün 04.11.2023 tarihinde oynanan Göztepe A.Ş.-Kocaelispor Trendyol 1. Lig müsabakasındaki “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca ve “saha olayları” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir” denildi.

08 Kas 2023 - 14:48 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.