Gebze'de genç doktor intihar etti!

Gebze’de görev yapan aile hekimi Dr. Fatih İğit, içtiği ilaçlarla hayatına son verdi. Genç doktorun neden intihar ettiği ise kesin olarak henüz bilinmiyor.

Gebze Arapçeşme Aile Sağlığı Merkezi’nde görevli aile hekimi Dr. Fatih İğit, evinde yaşamını yitirdi. Dr. Fatih İğit’in cenazesi yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı. Fatih İğit’in yapılacak otopsi sonucu ölüm nedeni belli olacak.

Edinilen bilgi ve iddialara   göre    bir süre önce çok sayıda ilaç içen İğit, dün itibarı   ile yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.  Genç yaşta yaşamına  son veren Doktor Fatih İğit’in ailevi sorunlarının olduğu iddia edildi. 2 çocuk babası Fatih İğit’in ölümü büyük üzüntü yarattı. 

Gebze İlçe   Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, Dr. Fatih İğit’in ölümüyle ilgili olarak şu paylaşımı yaptı:


“Arapçeşme Aile Sağlığı Merkezinde Aile Hekimi olarak görev yapan Dr. Fatih İğit’i kaybettik. Allah Rahmet eylesin. Çok üzgünüz. Başta ailesi olmak üzere sevenlerine ve sağlık camiasına başsağlığı diliyorum”

08 Kas 2023 - 22:55 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.