10 Kasım tatil mi, yarım gün mü?

Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85. yıl dönümünü anacağımız 10 Kasım günü yurt genelinde çeşitli anma törenleri ve etkinlikler düzenlenecek ancak 10 Kasım Türkiye'de resmi tatil değil. 10 Kasım tatil olmadığı için iş ve okul mesai saatlerinde herhangi bir değişiklik olmayacak.

Türk milletinin bağımsızlığı ve özgürlüğü için verdiği mücadele ile tarihe adını altın harflerle Mustafa Kemal  Atatürk’ün ebediyete intikalinin 85. yıl dönümü tüm yurtta yas içerisinde anılacak. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da, 10 Kasım tatil olmayacak

10 KASIM TATİL Mİ?
10 Kasım, Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıl dönümü.

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu sene de 10 Kasım resmi tatil takviminde yer almıyor. Ulusal bir yas günü olan 10 Kasım'da her yıl Atatürk'ü anmak için resmi kurumlarda, okullarda anma törenleri ve etkinlikleri düzenleniyor.

10 Kasım günü her sene olduğu gibi saat 09:05'te ülke genelinde bir dakikalık saygı duruşu yapılacak ve sirenler çalınacak

# bir, yer

09 Kas 2023 - 12:43 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.