956 taraftar Giresun deplasmanına gidemeyecek

PFDK Göztepe deplasmanına giden tüm Kocaelispor taraftarına çirkin ve kötü tezahürattan bir maç bloke cezası verdi. 956 taraftar Giresun deplasmanına gidemeyecek. Ev sahibi takımın tribünlerinden 3 bloğa da aynı ceza uygulandı.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu önceki gün yaptığı haftalık olağan toplantısında Göztepe-  Kocaelispor maçının temsilci raporlarını ve savunmaları değerlendirerek cezaları belirledi. Kurul çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle misafir takım tribününde 209 ve 210 bloklarla yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarını bir maç bloke etti. Maça giriş yapan 956 Kocaelispor taraftarı ceza almış oldu. Bu kişiler Giresunspor ile oynanacak ilk deplasman maçına alınmayacak.

EV SAHİBİNİN 3 BLOĞUNA CEZA

 Küfürlü tezahürat deplasman maçında ilk kez gerçekleştiği için Kocaelispor’a para cezası uygulanmadı, ihtar verildi. PFDK yine çirkin ve kötü tezahürattan dolayı Göztepe taraftarının bulunduğu doğu maraton 214, güney tribün 219 ve 220 numaralı bloklarda oturanlara da bir maç bloke cezası uyguladı. Söz konusu tribünde oturanlar Sarı-Kırmızılı takımın ilk iç saha maçına giremeyecek. Kurul ev sahibi takıma saha olaylardan dolayı 56 bin TL para cezası verdi.

10 Kas 2023 - 21:17 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.