Kurşunlanan mekandan açıklama geldi

Silahlı saldırıya uğrayan eğlence mekanı tarafından yapılan açıklamada gerekli güvenlik önlemlerinin alındığı belirtilirken, güvenlik açığının bulunmadığı bilgisine yer verildi

İzmit’te dün gece saatlerinde Jolly Joker’in önünde yaşanan silahlı saldırıya ilişkin şirket tarafından açıklama yapıldı.

“GEREKLİ GÜVENLİK TEDBİRLERİ ALINMIŞTIR”

Ünlü sanatçı Derya Bedavacı’nın dün akşam sahne aldığı Jolly Joker Kocaeli’nde yaşanan olayla ilgili açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada “Ünlü sanatçı Derya Bedavacı dün akşam İzmit’te sevenleriyle bir araya gelmiştir. Her zaman olduğu gibi bu konser öncesinde de gerekli güvenlik tedbirleri alınmıştır. Yaşanan hadise nedeniyle bizler de üzgünüz. Konuyla ilgili de açıklama yapma gereği doğmuştur.

“MİSAFİRLERİ RAHATSIZ ETTİ”

Konser başladıktan sonra içeride eğlenen iki genç hareketleri ile diğer misafirlerimizi rahatsız edince önce uyarıldı daha sonra rahatsız edici hareketleri devam etmesi sebebi ile mekandan dışarıya çıkarıldı. Mekanımızdan çıkarılan gençlerden biri otoparkta olan aracından silahını alarak AVM kapı girişinde hadiseyi yapıp kaçmıştır. Olay yerine polis ekipleri gelmiş ve gerekli araştırmayı yapmıştır. Olayla ilgili bir kişinin gözaltına alındığını biliyoruz, diğer saldırgan da aranıyor.

“İŞLETMEYE SİLAHLA GİRİLME İMKANI YOKTUR”

Açıldığı günden bu yana İzmit’lilere nezih bir ortamda eğlenme imkanı sunan işletmemizde herhangi bir güvenlik açığı bulunmamaktadır. Yapılan incelemede de şahsın silahını otoparktaki aracından aldığı tespit edilmiştir. İşletmeye silahla girilme imkanı yoktur. Yaşanan hadise tamamen mekan dışında gerçekleşmiştir” denildi.

# polis, bir

11 Kas 2023 - 12:01 Kocaeli- Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.