Kocaeli'de KYK Yurdunda Yengeç Şaşkınlığı

Kocaeli'de KYK yurdunda kalan öğrenciler odalarının içinde gördüğü görüntünün ardından büyük şaşkınlık yaşadı.

Kocaeli'de KYK Yurdunda Yengeç Şaşkınlığı
Kocaeli'de KYK Yurdunda Yengeç Şaşkınlığı
Video için play'e tıklayın

Kocaeli Gazi Süleyman Paşa KYK yurdunda kalan öğrenciler, odalarında beklenmedik  bir misafirle karşılaştı. Odalarında yengeç gören öğrenciler, o anları telefon kameralarıyla kaydederek sosyal medyada paylaştı.Yengecin yurda nasıl girdiği ise merak konusu  oldu. Yemek zehirlenmeleri, asansör sorunları gibi daha önce yaşanan sıkıntılarla beraber, KYK yurtlarındaki güvenlik ve temizlik önlemleri tekrar gündeme geldi. Olay, öğrencilerin yengeci fark ettiği anın ardından hemen sosyal medyada paylaşıldı ve kısa sürede viral oldu. Bu durum, KYK yurdunda yaşanan diğer sorunlarla birlikte kamuoyunun dikkatini çekti.Olay, Kocaeli Gazi Süleyman Paşa KYK yurdunda meydana geldi. Bu durum, öğrencilerin kaldığı yurtlardaki yaşam koşullarıyla ilgili endişeleri artırdı.Olaya karışanlar, KYK yurdunda kalan öğrenciler ve yengeci fark edenler olarak belirlendi. Bu durum, KYK yurtlarının genel güvenlik ve temizlik durumuyla ilgili olarak öğrencilerin ve ailelerin dikkatini çekti.

# bir, oldu

13 Kas 2023 - 11:52 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.