Starbucks eylemi ile ilgili soruşturma başlatıldı

İzmit Outlet Center’da bulunan Starbucks’ta bir grubun yaptığı eylem ile ilgili Kocaeli Emniyet Müdürlüğü soruşturma başlattı

İzmit'te bir grup, Outlet Center Starbucks'ta çekilen görüntülerde, oturanlara tepki gösteren grup, müşterilerin kahvelerini zorla alarak yerlere dökmüştü. Yaşana olayın ardından Kocaeli Emniyet Müdürlüğü soruşturma başlattı. Emniyet Müdürü Faruk Karaduman'ın yapmış olduğu açıklamada, “Talimat geldi.  Son olayda halkın huzurunu bozanlar hakkında işlem yapıyoruz. Ortada sınırların aşıldığı bir durum var. Bunlarla ilgili bir işlem yapmadık. Ama son günlerde işin dozajı artıyor. Bize gelen talimat gereği bu tip olaylarla ilişkin işlem yapılacağını belirtmek isteriz” dedi.

# bir, son

13 Kas 2023 - 15:59 Kocaeli- Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.