Kocaelispor'un kupa maçı tarihi belli oldu

Temsilcimiz Kocaelispor’un, Corendon Alanyaspor ile mücadele vereceği Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçının programı açıklandı

Kocaelispor’un Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Süper Lig ekiplerinden olan Corendon Alanyaspor ile oynayacağı maçın tarihi belli oldu. Kocaelispor, Corendon Alanyaspor ile 5 Aralık Salı günü karşı karşıya gelecek. Alanya Oba Stadı’nda oynanacak maçın başlama saati ise 21.00 olarak belirlendi. Bir diğer temsilcimiz Belediye Derincespor ise 5 Aralık Salı günü saat 13.00’da Fatih Karagümrük ile karşılaşacak.

13 Kas 2023 - 22:22 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.