Gölcükspor’un yeni teknik direktörü belirlendi

Gölcükspor’un yeni teknik direktörü Mustafa Bahadır oldu

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Gölcükspor'un başına geçen ve A takımıyla birlikte başarılı bir süreç yaşayan Cevdet Nail Sancaklı, yeni sezon öncesinde kupa maçlarında takımı başarıyla yönetti. Ancak, lig performansı beklentilerin altında kaldı. Yönetim kurulu, gerçekleştirdiği  son toplantının ardından deneyimli teknik direktöre teşekkür etti ve Cevdet Nail Sancaklı ile yollarını ayırmıştı.

YENİ TEKNİK ADAM BELİRLENDİ

Yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlüğü görevine getirilen isim belli oldu. Buna göre, kırmızı siyahlılar Mustafa Bahadır’a emanet edildi. 54 yaşındaki Teknik Direktör Trabzon doğumlu. Teknik Direktör Giray Bulak’a yardımcılık yaptı. Son olarak Denizlispor’da yardımcı antrenördü. Alibeyköy, Aliağa, Soma, Nazilli, Bucaspor ve Maltepespor takımlarında görev aldı.

# oldu, bir, son

15 Kas 2023 - 16:25 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.