İYİ Parti, Kocaeli adaylarını açıklayacak

TBMM’de düzenlenen grup toplantısında Gebze ve Karamürsel adaylarını açıklayan İYİ Parti Kocaeli’de, adaylık açıklamaları önümüzdeki hafta devam edecek. İlçe adaylarının belirlendiğini söyleyen İYİ Parti İl Başkanı Nusret Acur, “Sıradaki grup toplantımızda 2-3 ilçenin daha adayını açıklayacağız” ifadelerini kullandı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda Kocaeli’nin iki ilçesinin belediye başkan adaylarını açıkladı. Yerel seçimlere aylar kala Akşener, Gebze Belediye Başkan adayı olarak Sadık Güvenç’i ve Karamürsel Belediye Başkan adayı olarak ise Mehmet Baş’ı açıkladı. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur’un da katıldığı grup toplantısının ardından Kocaeli teşkilatlarıyla TBMM’de istişare toplantısı gerçekleştirildi. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın da katıldığı toplantının ana gündem maddesi ise yaklaşan yerel seçimler oldu.

“VERİMLİ BİR TOPLANTI OLDU”

Toplantıyı değerlendiren İYİ Parti İl Başkanı Nusret Acur, “İYİ Parti TBMM Grup toplantımızın ardından Kocaeli Milletvekilimiz Lütfü Türkkan,  ilçe başkanlarımız, il ve ilçe teşkilatlarımız, Gebze ve Karamürsel Belediye Başkan adaylarımızla birlikte istişare toplantımızı Meclis’te gerçekleştirdik. Verimli bir değerlendirme toplantısı oldu. ‘İYİ Belediyecilik’ vizyonumuzla, önce yerelde sonra da merkezi yönetimde gerçek bir sıçramayı başlatmaya geliyoruz” ifadelerini kullandı.

“ADAYLARIMIZ BELLİ”

Belediye başkan adaylarına yönelik açıklamalarda bulunan Acur, “Önümüzdeki hafta yine grup toplantımızda 2-3 ilçemizin daha adayını açıklayacağız. Aslında adaylık açıklamalarını Kocaeli’de toplu bir programla yapacaktık ama böyle bir karar aldık. İlçelerimizin neredeyse tamamında adaylarımız aslında belli. Grup toplantılarımızda ikişer veya üçer adayımızı bu şekilde açıklamaya devam edeceğiz” dedi.

16 Kas 2023 - 14:48 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.