Aygün, “Starbucks’lar ağzına kadar dolu”

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Dua edeceğiz ama İsrail’in ürünlerini de almayacağız. Biz belediyede bunu başlattık. Ama Starbucks’lar ağzına kadar dolu. Bilinçsiz, şuursuz, idrak edemeyen insanlar” dedi

Rizeliler Derneğinin programında konuşan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Bizleri bu programda bir araya getiren başkanımıza teşekkür ediyorum. Birlikte olmamızın bir bereketi var. Doğduğum ve büyüdüğüm ilçeye hizmet etmek nasip oldu. Bunun gururunu yaşıyorum. Ülkemiz ve bölgemiz üzerinde oynanan oyunu görmemiz lazım. Önce FETÖ ile sonra Dolar ile dize getirmeye çalıştı ama olmadı. 8 milyon Yahudi’nin 1,5 milyar Müslüman’a nasıl eziyet ettiğini görüyoruz. Dua edeceğiz ama İsrail’in ürünlerini de almayacağız. Biz belediyede bunu başlattık. Ama Starbucks’lar ağzına kadar dolu. Bilinçsiz, şuursuz, idrak edemeyen insanlar” dedi.

18 Kas 2023 - 12:32 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.