Burak Fidan, Çayırova için aday adayı !

2024 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlere 4 ay kala, siyasi partilerden Belediye Başkanı ve meclis üyelikleri için aday adayları olacak isimler belli olmaya başladı.

2024 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlere 4 ay kala, siyasi partilerden Belediye Başkanı ve meclis üyelikleri için aday adayları olacak isimler saflarını sıklaştırıyor. Ak Partiden Çayırova mahalle teşkilatlarında görev alan daha sonra 2019 yılında Ak Parti Çayırova Gençlik Kolları Başkanlığı, Çayırova Belediyesi Meclis üyeliği, Kocaeli Büyükşehir Meclis üyeliği yapan, BF Kimya İnşaat ve Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Burak Fidan Ak Parti Çayırova Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru yapıyor.

BURAK FİDAN KİMDİR?

1991 Sivas doğumlu olan Burak Fidan, Afyon Kocatepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Malzeme Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Eğitim yaşantısını Maltepe Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği bölümünde devam eden Fidan aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye üzerine eğitim aldı. İş yaşamına Sarkuysan A.Ş ve İSTON A.Ş’de mühendis olarak adım atan Burak Fidan, Kar Group, Boris Boya firmalarında üst düzey yönetici olarak tecrübe kazandı. Fidan, kurucusu olduğu BF Kimya Yönetim Kurulu Başkanı olarak iş hayatını sürdürmekte.
Fidan, STK’lara olan ilgisinden dolayı MARSİDER, GEBSİDER, ÇAYSİVDER, Gebze Sivaslılar Derneği, Kocaeli Sivaslılar Derneği ve MÜSİAD üyeliklerini sürdürüyor. Evli olan Burak Fidan İngilizce bilmektedir.

21 Kas 2023 - 09:45 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.