Fevzi Canbaz istifa etti

Büyükşehir Belediyesi'nin İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Körfez Belediye Meclis Üyesi Fevzi Canbaz istifa etti

İYİ Parti'nin Körfez Belediye Meclis Üyesi ve  Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili Fevzi Canbaz, görevlerinden istifa ettiğini açıkladı.

“GÖRDÜĞÜM LÜZUM ÜZERİNE”

İstifasını sosyal medya hesabından duyuran Fevzi Canbaz, "Dört buçuk yıldır Kocaeli Büyükşehir ve Körfez İYİ Parti Belediye Meclis Üyeliği Grup Başkan Vekilliği'ni yapmaktayım. Gördüğüm lüzum üzerine, kendi rızam ve isteğim doğrultusunda görevimden ayrılıyorum. Birlikte çalıştığım tüm meclis üyesi arkadaşlarıma ve İYİ Parti teşkilatlarına teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum kamuoyuna saygı ile bildiriyor, tüm Kocaeli ve Körfez halkıma esenlikler diliyorum" dedi.

23 Kas 2023 - 09:24 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.