24 yaşındaki genç intihar etti!

Kocaeli’de geniş bir kesim tarafından tanınan mali müşavir Remzi Özcan’ın 24 yaşındaki oğlu Alptekin Talha Özcan yaşamına son verdi

İstanbul Üniversitesi son sınıf öğrencisi 24 yaşındaki Alptekin Talha Özcan, bilinmeyen bir nedenden dolayı yaşamına son verdi. Bir dönem Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) Başkanlığı'na aday olan Mali Müşavir Remzi Özcan’ın oğlu olan Alptekin Talha Özcan'ın ölümü tüm yakınlarını şoka uğrattı. Evinde doğalgazı açarak yaşamına son verdiği ifade edilen Alptekin Talha Özcan’ın neden intihar ettiği ise bilinmiyor.

BİR OĞLU DA DEPREMDE ÖLMÜŞ

24 yaşında yaşamını yitiren Alptekin Talha Özcan, bugün Ortaburun Camii’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Ortaburun Mezarlığında toprağa verilecek. Öte yandan Remzi Özcan'ın bir oğlunu da 1999 yılındaki depremde kaybettiği öğrenildi

23 Kas 2023 - 13:33 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.