Taksicilerden Şahin Talus'a ziyaret

Kocaeli İl ve İlçeleri Taksiciler Birliği Başkanı İsmail Tozlu ve yönetimi, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus’u makamında ziyaret etti. Ziyarette Kocaeli Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Şenel İkizek de yer aldı

Kocaeli İl ve İlçeleri Taksiciler Birliği Başkanı İsmail Tozlu ve yönetim kurulu üyeleri,  AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus'u ziyaret etti. AK Parti İl Binası’nda gerçekleşen ziyarette Tozlu ile yönetimi, Başkan Talus'a sorun ve sıkıntılarını dile getirdi.

TALUS; "BENİM İÇİN ESNAFIN HER ZAMAN AYRI BİR YERİ VAR"

Esnafın her zaman yanında olduğunu ve esnafın kalkınmasının çok önemli olduğuna vurgu yapan, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, "Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan çok büyük mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Şehrin nabzını en iyi tutan kişilerin esnaf olduğunu düşünüyorum. Esnaflarımızla bir araya geldiğimde hangi bölgemizde nasıl bir sıkıntı var, o bölgemizde neler oluyor en iyi esnaflarımız biliyor. Bundan sonra inşallah Kocaeli için hep birlikte çalışmaya ve Kocaelimize güç katmaya devam edeceğiz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum
ifadelerini kullandı.

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus"Kocaeli'ye hizmet etmek için buradayız, hizmetlerimizi hız kesmeden devam ettireceğiz" dedi. Taksiciler Birliği Başkanı İsmail Tozlu ise misafirperverliğinden dolayı teşekkürlerini iletirken, İl Başkanı Talus'a günün anısına bir plaket takdim etti.

23 Kas 2023 - 16:39 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.