YRP’nin Derince ve Kandıra adayları belirlendi

Yeniden Refah Partisi (YRP) Kocaeli İl Başkanlığı, iki ilçede adayların kesinleştiğini açıkladı. YRP, bu doğrultuda Kandıra için Levent Gödek, Derince için Gökhan Açık’ın adaylığını duyurdu

YRP’nin Derince ve Kandıra adayları belirlendi
YRP’nin Derince ve Kandıra adayları belirlendi
Haber albümü için resme tıklayın

28. Dönem Milletvekili seçimlerinde ilimizden ilk kez bir milletvekili çıkaran Yeniden Refah Partisi (YRP) yerel seçimlerde de belediye başkanlığı için iddialı. İl Başkanı Ali Taştan, Genel Merkez’in Kandıra ve Derince ilçeleri için kesinleşen iki adayı kamuoyuna duyurdu.

‘2 İLÇEMİZ KESİNLEŞTİ’

Konuyla ilgili açıklama yapan İl Başkanı Taştan, “Aday adaylık başvurularının ardından Genel Merkez adayları belirlemiştir. Kocaeli’de ise 2 ilçemiz kesinleşti. Kandıra adayımız Levent Gödek’tir, Derince adayımız ise Gökhan Açık’tır. Belli oldukça duyurmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

KANDIRA'DA GÖDEK DERİNCE'DE AÇIK 

Genel seçimlerde partisine oy kazandıran ve Kandıra’da büyük bir fark attıran Levent Gödek, yerel seçimlerde Kandıra’nın Belediye Başkan adayı oldu. Aday adaylığı için  ilçe başkanlığı görevinden istifa eden Gödek, aday çalışmalarına ağırlık verecek. Genel Merkez Derince Belediye Başkan aday adaylarından Gökhan Açık’ı aday olarak belirledi. Açık ve Gödek aday tanıtım çalışmaları ve seçim çalışmaları için kolları sıvadı. 

YRP’nin Derince ve Kandıra adayları belirlendi
YRP’nin Derince ve Kandıra adayları belirlendi

24 Kas 2023 - 15:55 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.