Kocaelispor rakip tanımıyor

Kocaelispor, Trendyol 1.Lig 13. hafta mücadelesinde deplasmanda Giresunspor’u 4-1 yenerek 29 puana yükseldi

Kocaelispor rakip tanımıyor
Haber albümü için resme tıklayın

Trendyol 1. Lig 13. hafta mücadelesinde  Kocaelispor, deplasmanda Giresunspor’u 4-1 yendi. Temsilcimiz maçın başında golü düşünürken, ev sahibi ekip savunma yapmayı tercih etti. 12. dakikada Giresunsporlu Kadir Seven topu kendi kalesine gönderdi. Ancak yardımcı hakem pozisyon öncesi Beridze’nin ofsaytta olduğu gerekçesiyle golü iptal etti. VAR incelemesi sonrası Kocaelispor’un golü geçerli sayıldı ve durum 0-1 oldu. İlk yarının sonlarında Giresunlu Çekdar ve Candeias’ın şutlarından sonuç çıkmadı ve temsilcimiz soyunma odasına 1-0 önde gitti.

İKİNCİ YARIDA FARKA KOŞTUK

İkinci yarıya etkili başlayan temsilcimizin 48’de Beridze ile geliştirdiği atakta Cihat’ın şutunda savunmaya çarpan top kornere gitti. 49. dakikada Tanque’nin golü ofsayt sebebiyle iptal oldu. 53’de kullanılan serbest vuruşta Atila Turan harika bir golle durumu 0-2 yaptı. 58. dakikada Tanque aşırtma vuruşuyla topu ağlara gönderdi. Yardımcı hakem yine ofsayt bayrağını kaldırdı, ancak VAR’dan gelen uyarı sonrası temsilcimiz 0-3 öne geçti. 65. dakikada defansımızın uyuması sebebiyle Mehmet Keskin’in golüyle ev sahibi ekip farkı ikiye indirdi. Bu golden sonra Kocalispor bocalarken, ev sahibi ekip ikinci gol için yüklendi. Oyunun  son bölümünde Beridze’nin iki şut denemesinden gol sesi çıkmadı. 90 + 2 dakikada Barış Alıcı attığı golle maçın skorunu tayin etti ve Kocaelispor sahadan 4-1 galip ayrıldı.

Kocaelispor rakip tanımıyor

25 Kas 2023 - 21:58 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.