Sertif Gökçe’den Yığılcalılar Derneği’ne ziyaret

Derince Belediye Başkan Aday Adayı Sertif Gökçe, Kocaeli Yığılcalılar Derneği’ni ziyaret ederek Başkan Nezih Ekrem Keleş’e hayırlı olsun dileklerini iletti

Sertif Gökçe’den Yığılcalılar Derneği’ne ziyaret
Haber albümü için resme tıklayın

31 Mart 2024’de yapılacak olan yerel seçimler için CHP’den Derince Belediye Başkanlığını için aday adaylığını açıkayan Sertif Gökçe ziyaretlerine devam ediyor. Gökçe’nin ziyaretleri kapsamındaki durağo Kocaeli Yığılcalılar Derneği oldu. Yapılan kongre sonucunda Kocaeli Yığılcalılar Derneği’nde güven tazeleyen Başkan Nezih Ekrem Keleş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Gökçe, Derince için yapacağı projelerinden bahsetti. Keleş ise Gökçe’ye ziyareti için teşekkür etti.

Sertif Gökçe’den Yığılcalılar Derneği’ne ziyaret

29 Kas 2023 - 21:14 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.