Kocaelispor yara aldı

Trendyol 1.Lig’de zirve mücadelesi veren Kocaelispor, kendi sahasında karşılaştığı Ümraniyespor’a 3-0 mağlup oldu

Kocaelispor kendi sahasında oynadığı maçta Ümraniyespor karşısında ilk 15 dakika etkili oynadı. Barış Alıcı ile iki pozisyon kaçıran temsilcimiz 29. dakikada kalesinde golü buldu. Emre Demir'in vuruşunda top yan direkten döndü. Bu kez Diniyev düzgün vuruşla topu ağları gönderdi ve durum 0-1 oldu. Gol için yüklenen Kocaelispor 45+1 dakikada Serkan Göksu'nun golüne engel olamadı ve ilk yarı konuk ekibin 0-2'lik üstünlüğü ile sona erdi.

GOLÜ BULAMADIK

İkinci yarıda Amaral ve Cihat çıktı yerine Atabey ve Yusuf Emre girdi. 54. dakikada Tanque ceza sahası içerisinde yerde kaldı. VAR uyarısına rağmen maçın hakemi Kutluhan Bilgil penaltımızı vermedi. Hücumda etkisiz kalan ve kötü futbolunu sürdüren temsilcimiz aradığı golü bir türlü bulamadı. 90+1 dakikada Yusuf Abdioğlu topu kendi kalesine attı.

01 Ara 2023 - 22:20 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.