Arif İpek’ten Tunç Soyer’e tokat gibi yanıt

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Satıştay raporlarında kendilerine haksızlık yapıldı iddialarına AK Parti Derince İlçe Başkan Yardımcısı Arif İpek’ten tokat gibi yanıt geldi

Arif İpek’ten Tunç Soyer’e tokat gibi yanıt
Arif İpek’ten Tunç Soyer’e tokat gibi yanıt
Haber albümü için resme tıklayın

elediyeler son dönemde Satıştay incelemesine tabi tutuldu. Bu denetlemelerden etkilenen belediyelerden biri ise İzmir Büyükşehir Belediyesi. Bu konuda sosyal medya hesabındna açıklamalrda bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Pes artık! Kooperatiflerimizden ürün alımımız Satıştay kararıyla durduruldu! Beş yıldır yolumuza çok taş koydunuz. Kötülük yumaklarınız büyüdü büyüdü öyle bir hale geldi ki iş şimdi köylülerimizi, üreticilerimizi rızkından etmeye geldi” dedi.

Arif İpek’ten Tunç Soyer’e tokat gibi yanıt

ARİF İPEK YANIT VERDİ

Soyer’in paylaşımına yanıt veren AK Parti Derince İlçe Başkan Yardımcısı Arif İpek, “Şu başkanın eşi Neptün Soyer’in başkanlığını yürüttüğü İzmir Köy Koop Birliğinden mi bahsediyorsunuz şimdi orada.

1-İhale kanununa aykırı şekilde 100 milyon üstünde alım var ve ihale yapılmadan

2-Kamu kaynaklarını eşine aktarıyor ve Satıştay bunu görmezden gelmiyor mu diyorsunuz

3- Çiftçi onun umrunda değil. Bu kadar yaygara koparmak o yaptığı pisliği örtmek için. Siz açın bir Sayıştay raporunu okuyun. İzmir Büyükşehir Belediyesinin belki yaptığı diğer usulsüzlükler ile ilgili bilgi sahibi olursunuz” ifadelerini kullandı.

Arif İpek’ten Tunç Soyer’e tokat gibi yanıt

02 Ara 2023 - 11:16 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.

01

İzmit Li - Aslanı benim bu hırsızlara güzel cevap vermiş

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Aralık 14:45